Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO GRANICE

Je li Sean Penn namjerno ili slučajno ispao iz filma?

23.03.2009.
u 14:50

U novom filmu Waynea Kramera "Crossing Over", drami o problemima ilegalnog useljavanja u SAD, glume Harrison Ford, Ashley Judd i Ray Liotta, a ne glumi Sean Penn. Ono što je u tome neobično jest da je Sean Penn snimio jednu scenu za taj film, praktički kameo-ulogu, ali je ona u montaži izbačena.

Nakon što se film u kinima pojavio bez te scene, krenuli su tračevi da je Penn tražio da ga izbace jer se nije slagao s jednom scenom. Naime, Penn nije samo išao u posjet Chavezu i Castru, nego još prije toga i u Iran Ahmedindžadu, o čemu je pisao putopis za San Francisco Chronicle pokušavajući pokazati da nije sve baš onakvo kako o tome pišu američki mediji, te mu je navodno jako zasmetala scena "ubojstva iz časti" u kojoj jedan Iranac ubija svoju sestru jer je nanijela sramotu obitelji. Zbog te scene bunili su se i američki Iranci.

Iz Weinstein Companyja nisu htjeli komentirati te glasine iz New York Posta, a redatelj filma Wayne Kramer navodno je samo rekao:

- Ne želim izbjegavati odgovor, ali najbolje da pitate izravno Seana.

Oni koji su pitanje uputili Pennu dobili su odgovor da scena nije izrezana na ničiji zahtjev ni iz bilo kakva političkog razloga, već zato što se nije uklapala u ostatak radnje. Pennov predstavnik za tisak izjavio je:

- Seanova scena u filmu bila je pomalo eksperimentalna jer je imala mistične odlike koje ostatak filma nije imao. To što ga u konačnoj verziji nema bila je kreativna odluka koje je on bio u potpunosti svjestan.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije