Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jazz koncerti u Ludoj kući!

Jazz koncerti u Ludoj kući!
10.12.2019.
u 15:44

Ovog prosinca, čak 2 jazz orkestra gostovat će u Ludoj kući.

U četvrtak, 12.12. na sam rođendan velikog Franka Sinatre, jazz orkestar HV-A održat će koncert pod nazivom, TRIBUTE TO FRANK SINATRA.

Jazz orkestar HV-A-a izvest će neke od njegovih najpopularnijih hitova koje će s orkestrom izvoditi jedan od najkvalitetnijih vokala zagrebačkog kazališta Komedija, Adalbert Turner Juci.

Voditelj Jazz orkestra HV-A-a je bojnik Davor Dropuljić.

U 6 godina postojanja orkestar je surađivao s mnogobrojnim imenima hrvatske glazbe (Renata Sabljak, Nina Kraljić, Marko Tolja, Jacques Houdek, Ervin Baučić, Ricardo Luque, Matija Cvek, Neda Parmać…)

Jazz orkestar HV-A u vrlo kratko vrijeme osvojio je srca publike svojim profesionalnim pristupom i vrhunskom zabavom.

U ponedjeljak, 16.12. u Ludoj kući gostuje Big Band Hrvatske liječničke komore kojem će se pridružiti vokalni sastav Gelato Sisters.

Na repertoaru Big banda Hrvatske Liječničke komore osnovanog prošle godine nalaze se dobro znane kompozicije iz swing ere, bezvremenski standardi (LOVE, New York, New York, I’ve Got You Under My Skin, ali i nešto moderniji klasici (Sir Duke, You’re Are The Sunshine Of My Life…), koji svako mjesto na kojem Big band Hrvatske liječničke komore nastupa, pretvaraju u zanimljivu i uzbudljivu destinaciju kojom dominira kvalitetna glazba!

Da adventski ugođaj bude još svečaniji i radosniji pobrinut će se i tri gošće solistice okupljene u vokalnom sastavu Gelato Sisters. One će uz Big band HLK interpretirati svoje kompozicije, standarde, ali i božićne klasike te na više nego primjeren način uvesti nas u veselo blagdansko raspoloženje!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije