Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Markus Zusak:
Povratak na članak

Jasno je da je treći svjetski rat pitanje klimatskih promjena

Ja svoj život i postojanje dugujem imigraciji jer, da moji roditelji nisu putovali preko pola svijeta da bi se sreli u Australiji, mene ne bi uopće ovdje bilo

Komentari 2

WI
winmyanne
19:39 23.09.2019.

Treci svijetski rat je pitanje zlocinacke Njemacke, i njihove bolestine vise rase od koje boluju, kao i druga dva svijetska rata uostalom. Uvijek su oni problem, i njihova bolest u osvajacini svijeta, rak rana covjecanstva. Nije isto kada civilizirani svijetet emigrira, i kada Britanci dodju negdje, oni odmah sve pozlate i ucine te zemlje medju najbogatijima na svijetu kao sto su Australiju ucinili. Za razliku od ex-nacista i njihovih ljubimaca islamista, koji te odmah pregaze, zaviju u crno, razvale i opljackaju i usmrte na milione obitelji i male djece. Barbare Nijemce treba razvaliti, rastakati im tu drzavu na vise komada, da ne zlostavljaju vise ljudski rod, a o covjecanstvu moraju voditi brigu ozbiljni ljudi, Amerika, Britanija i saveznici iz 2.svjetskoga rata, a ne oni koji su razvalili svijet vise puta u svojoj mracnoj i zlocinackoj povijesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.