Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hispterski raj

Jared Leto ponovno organizira svoj bizarni festival na Obonjanu

Foto: Facebook
1/4
17.02.2020.
u 10:05

Na Obonjanu će se od 21. do 24. kolovoza ponovno održati festival Mars Island.

Jared Leto, glumac i frontmen banda 30 Seconds to Mars, i ove će godine na otoku Obonjanu organizirati trodnevni festival Mars Island

Najjeftinije karte za festival koji će se održati od 21. do 24. kolovoza dođu neznatnih 995 dolara, dok ćete za najskuplji paket platiti do 6,5 tisuća dolara. Karte doduše uključuju i smještaj, obroke, ali i aktivnosti poput joge, meditacije i masaža te naravno, intimnih koncerata 30 Seconds to Mars.

Prošlogodišnje izdanje festivala izazvalo je brojne podsmjehe kada su fotografije izašle u javnost, jer zbog toga što sudionici moraju nositi sasvim bijelu odjeću, a Jared Leto njeguje imidž Isusa Krista, doimaju se poput nekakvog kulta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije