Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi hit

Japanci poludjeli za jugoslavenskom pjesmom Titove miljenice Olivere Katarine

29.01.2020.
u 13:18

Zadnjih dana na Youtubeu je hit japanski bend Pyramidos i njihova obrada pjesme "Niška Banja" na srpskom. Osim jugoslavenskih pjesama, Pyramidos uživaju i u izvođenju grčkih napjeva kojima je posvećen velik dio njihova urnebesnog kanala na Youtubeu, na kojem se mogu vidjeti i akrobacije poput sviranja defa obješenog oko vrata.

Pjesme "Niška Banja" mnogi se sjećaju iz filma "Skupljači perja" u kojem je izvodi Olivera Katarina, prelijepa Titova miljenica koju je ljubomorna Jovanka Broz navodno planirala smaknuti.

Slavna jugoslavenska pjevačica i glumica kojoj je hvalospjeve pisao i New York Times snimila je zadnji film prije desetak godina, a posljednji veliki koncert imala je 2018. u Beogradu.

 

Komentara 41

KR
Krotila2
14:18 29.01.2020.

Moja omiljena "Lijepa li si"

Avatar Ledeni
Ledeni
14:18 29.01.2020.

Marš vi i maršal.

PO
pozornik66
14:22 29.01.2020.

Moja omiljena : Čavoglave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije