Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjuzikl

Jalta, Jalta početkom srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji

jalta
arhiva VL
23.06.2010.
u 14:49

Mjuzikl je režirao Vlado Štefančić, orkestrom Kazališta Komedija ravnaju Veseljko Barešić i Krešimir Batinić, a glavne uloge pjevaju Danijela Pintarić i Đani Stipaničev.

Jalta, Jalta legendarni je mjuzikl autorskog dvojca Milana Grgića i Alfija Kabilja, jedan od simbola Kazališta Komedija. Nakon velikog povratka na daske Komedije, gdje ju je u više od pedeset izvedbi u samo tri mjeseca vidjelo više od 22 tisuće ljudi, slijedi  gostovanje u Opatiji. 

U petak, 9. srpnja (u 21.30 sati) Jalta, Jalta gostuje na Ljetnoj pozornici.  Mjuzikl je režirao Vlado Štefančić, orkestrom Kazališta Komedija ravnaju Veseljko Barešić i Krešimir Batinić, scenografiju potpisuje Dragutin Broz, kostimografiju Elvira Ulip, a koreografiju su, prema onoj izvornoj Tihane Škrinjarić, postavili Tina Vrtar Stipić i Mladen Mordej Vučković. U glavnim će ulogama u Opatiji nastupiti Danijela Pintarić i Đani Stipaničev.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Ulaznice.hr, u DM-ovim prodavaonicama u Rijeci, Autotransovim poslovnicama i na blagajni Ljetne pozornice u Opatiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije