Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi "Vaginini monolozi"

Jadranka Kosor glumit će u predstavi “Sedam”

jadranka kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.11.2013.
u 16:55

Premijera je najavljena za 23. studenog, a u predstavi glume i Andrea Zlatar, Sanja Sarnavka, Aco Stanković...

Nakon šest godina putovanja po svijetu dokumentarna predstava “Sedam”, koju nazivaju novim “Vagininim monolozima”, dolazi u Hrvatsku. Iz udruge Domino, koja producira hrvatsku verziju, najavili su iznimno zanimljivu glumačku podjelu: bivšu premijerku Jadranku Kosor, ministricu Andreu Zlatar Violić, aktivisticu Sanju Sarnavku, glumicu Kseniju Pajić, novinara Aleksandra Stankovića, kazališnu legendu Mani Gotovac i nigerijskog princa Walea Soniyikia! Premijera je najavljena za 23. studenog.   

Komentara 6

VD
valentin.dedic
17:06 13.11.2013.

Sudeci po ekipi predstava ce biti BLJAK.

ĆA
ćaćaća
18:48 13.11.2013.

pa jaca je glumila 4 god i to vrlo uspješno..dokazala se ..

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
18:57 13.11.2013.

"Vaginini monolozi" ... jel vagine kao ženskog reproduktivnog organa ili vagine kao karakterne osobine ? ... kad je kosorica u pitanju više mi na pamet pada ovo drugo ... u čega se ta pretvorila ? ... ona će glasovati PROTIVOTIV braka muškarca i žena i podržava brakove tipa vagina & vagina i penis & penis ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije