Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.lipnja u 13 sati

Izložba "Ostavine" u Državnom arhivu u Zagrebu

državni arhiv
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
03.06.2015.
u 20:43

Događanje će biti obogaćeno dodatnom dimenzijom kulturne promotorice ove izložbe, gđe Ivanke Mazurkijević, koja će nastupom sa svojom glazbenom grupom Stampedo uveličati događaj.

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe "Ostavine" u utorak, 16. lipnja 2015. u 13:00 sati u Državnom arhivu u Zagrebu, Opatička 21.

Izložba je organizirana povodom Međunarodnog dana arhiva, a na njoj će biti prezentirano arhivsko gradivo koje ilustrira ostavinski postupak u drugoj polovici 19. i prvoj polovici 20. stoljeća.

Bilo bi nam drago da svojom prisutnošću uveličate ovaj događaj, te vas molimo da najavom izložbe u Vašem mediju date potporu našem nastojanju da osnažimo imidž naše značajne kulturne ustanove s dugogodišnjom tradicijom čuvanja i zaštite vrijedne baštinske građe.

Na izložbi će, uz ravnateljicu Arhiva, doc. dr. sc. Živanu Heđbeli, govoriti i gđa Lucija Popov, predsjednica Hrvatske javnobilježničke komore, gđa Jadranka Liović Merkaš, sutkinja ovlaštena za obavljanje poslova sudske uprave Općinskog građanskog suda u Zagrebu, te autorica izložbe, gđa Mirjana Gulić, voditeljica II. odjela za sređivanje i obradu arhivskog gradiva Državnog arhiva u Zagrebu.

Događanje će biti obogaćeno dodatnom dimenzijom kulturne promotorice ove izložbe, gđe Ivanke Mazurkijević, koja će nastupom sa svojom glazbenom grupom Stampedo uveličati događaj.

Stoga Vas još jednom pozivamo na sudjelovanje ovom događanju, te ujedno zahvaljujemo na medijskom praćenju događanja kojim nastojimo Državni arhiv grada Zagreba približiti javnosti.

Komentara 1

HE
hellen3353
19:42 04.06.2015.

Nebitno tko ce biti! Ja necu! Jer nemogu. Putovnica mi je istekla, a po Osobnu nemogu. Da. Cekam da se otvore granice, pa mogu slobodno zaploviti Lijepom nasom Europom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije