Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimira Spindler
Povratak na članak

Izložba kojom se opraštamo od kina Europa

Izložba će biti otvorena do 30. svibnja te će tako posjetitelji moći na simboličan način iz kina prije njegova zatvaranja ispratiti ekipu koja je u posljednjih 11 godina ondje radila

Komentari 2

SA
samoborka
10:29 18.05.2019.

Dovidjenja I tko vas..znate vec sto. Kulture u Hrvatskoj nema vec odavno i svi ste vi samo ovi ili oni uhljebi. To sto ce sada drugi uhljebi zamijeniti prve je svima nama, neaktivistima, vazno kao lanjski snijeg. Meni vise oci krvare radi izgleda koncertne dvorane Lisinski. Lisinski izgleda kao STALA, a svakome se J za to! Kako vas nije sram tamo ugoscavati strane filharmonije!?! Sramota!

VL
MA
Matrix5
23:45 02.06.2019.

Pa-steta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.