Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLOŽBA
Povratak na članak

Izložba koja promiče pripadnost Hrvatske Europi

Ravnateljica zagrebačke galerije Klovićevi dvori Vesna Kusin istaknula je da izložba pruža jedinstven i cjelovit uvid u razdoblje pet prvih stoljeća hrvatske umjetnosti.

Komentari 3

MA
maraton
15:51 19.03.2010.

Kako Banditić može govoriti bliskoj povezanosti, suradnji i partnerstvu dviju gradova,ali i država,ako on nije iz Hrvatske?I sam naziv izložbe govori da se radi o Hrvatskoj a ne o BiH, i tu Banditić nema šta raditi.

VL
BI
Birdy
15:05 21.03.2010.

maraton, on je iz Hrvatske samo sto su je takvi srbi ko ti prekrojili... to sto je komunisticki SDP lopov je druga prica...

VL
BI
Birdy
15:09 21.03.2010.

To je nas svijet, srednja Europa u kojoj smo cvali kao tisucljetno kraljevstvo u kontinuitetu, imali svoj jezik, kulturu, buducnost... no svemu je dosao kraj 1918... sad dozvoljavamo nekakvoj gdj. Vlaisavljevic (Kosor) da nas poput srpskog zeta Mesica trpa na zapadni Bliski istok, odnosno velikosrpski Balkan s kojim nismo nikad imali nista zajedncko... vec smo nasljedili zlocine i patnju 20 stoljeca dok su nad nama vladali Beograd, Cobani kraljevi, Rankovici i Milosevici...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.