Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Izložba fotografija "Hvar za sva vrimena"

jodie foster
Foto: Promotvini materijal izložbe
1/5
01.10.2009.
u 14:08

Svečano otvorenje izložbe bit će 2. listopada u Arsenalu, a svaku fotografiju prati kratki tekst Marija Velića. Izloženi će biti radovi Jadrana Lazića, Feđe Klarića, Toma Dubravca i drugih.

Pod pokroviteljstvom Grada Hvara Večernjakov fotoreporter Nino Strmotić organizira izložbu "Hvar za sva vrimena" na kojoj će, uz njega, fotografije snimljena na najsunčanijem hrvatskom otoku predstaviti renomirani fotografi Andres Luetić, Boris Ščitar, Damjan Tadić, Duje Klarić, Feđa Klarić, Jadran Babić, Jadran Lazić, Joško Ponoš, Marin Tironi, Mario Strmotić, Matko Biljak, Nikola Vilić, Davor Puklavec, Tom Dubraveci Dalibor Urukalović.

Svečano otvorenje izložbe bit će 2. listopada u Arsenalu, a svaku fotografiju prati kratki tekst Marija Velića.

- Sretan sam zbog ove velike izložbe tako da i oni koji još nisu bili na Hvaru mogu upoznati ljepote onoga što nudi naš najljepši otok. Izložba bi nakon Hvara, trebala biti postavljena u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Sarajevu. Posebna zahvala ide hvarskom gradonačelniku Pjerinu Bebiću, bez njega Hvar ne bi bio ono što je sada, a bez splitske fotoreporterske legende Feđe Klarića izbor fotografija bio bi puno teži. Hvar uvijek nudi i budi razne emocije, od sreće i veselja do tuge, a ova izložba je plod stečenih poznanstava i druženja u hvarskim danima i noćima - kazao je organizator Nino Strmotić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije