Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najteži dani

Ivana Roščić završila u bolnici, umjesto nje angažirali studenticu

14.02.2020.
u 13:31

Do zadnjeg časa bilo je neizvjesno hoće li se održati premijera "Hotela Zagorje", redateljica dala zeleno svjetlo samo nekoliko sati prije izlaska na scenu

Gavellina glumica Ivana Roščić doživjela je najgore što se glumcu može dogoditi: samo nekoliko dana prije premijere "Hotela Zagorje" prema proslavljenom romanu Ivane Bodrožić na probi je teško ozlijedila koljeno i završila u bolnici. Iz Gavelle kažu da je ozljeda Ivane Roščić teška, da mora na operaciju te da će oporavak potrajati najmanje tri mjeseca.

Ivana Roščić imala je ulogu Zorice, jednu od najvažnijih u predstavi
Foto: Policija okruga Miami-Dade/PIXSELL

Redateljica Anica Tomić, koja je predstavu priredila s dramaturginjom Jelenom Kovačić, imala je samo dva dana da pronađe i u predstavu uvede novu glumicu. Rješenje su pronašli u Lani Menigi, studentici pete godine glume koja je doslovno preko noći naučila tekst i neumorno radila da zamijeni Ivanu Roščić.

Glumica Lana Meniga u zadnji je čas spasila premijeru "Hotela Zagorje"
Foto: TTF

Iza cijele ekipe dvije su neprospavane noći, ali predstava će, kako doznajemo, ipak ići dalje. Samo nekoliko sati prije večerašnje premijere Anica Tomić dala je zeleno svjetlo da se predstava održi sa studenticom u ulozi Zorice, nakon što je jučerašnja generalna proba bila naprasno otkazana.

Golema je to šteta za ansambl i prije svega za Ivanu Roščić koju smo gledali na jednoj od proba "Hotela Zagorje", u kojoj se nametnula kao jedna od najvažnijih i najjačih glumica predstave. Možemo se samo nadati da će se oporaviti što prije i nastupiti, a do tada želimo sreću mladoj Lani Menigi koja je u iznimno nezahvalnoj situaciji dobila priliku da zabljesne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije