Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA

Istina o dubrovačkim žrtvama crvenog terora iz pera Hrvoja Kačića

kačić
(v)
21.10.2009.
u 14:15

Knjiga Hrvoja Kačića "Dubrovačke žrtve" ulazi u red onih publicističkih djela koja govore o dugo zataškavanoj i prešućivanoj temi - žrtvama komunističke vlasti.

Knjiga Hrvoja Kačića “Dubrovačke žrtve” (izd. Gea, ur. Mijo Ivurek) označena kao knjiga koja svjedoči istinu jednog okrutnog vremena, ulazi u red onih publicističkih djela koja govore o dugo zataškavanoj i prešućivanoj temi - žrtvama komunističke vlasti.

Autor se bavi najpoznatijim uzorkom crvenog terora koji je 1944. zadesio Dubrovnik i Dubrovčane, pogubljenjem nevinih ljudi na otoku Daksi, ali daleko da je to sve. Potkrijepljena je s mnogo dokumenata.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:43 21.10.2009.

Sto je najtragicnije drustvo tz.antifasista u Dubrovniku slave obljetnicu oslobodenja Dubrovnika.Na skupu je bio i nazocan gradonacelnik Dubrovnika Andro Vlahusic.Kako su tz. antifasisti oslobodili Dubrovnik govori bas knjiga pro.dr. Hrvoja Kacica,ili knjiga Joska Radice: Sve nase Dakse.

AU
autoritet
14:26 21.10.2009.

Je li ijedan komunistički ubojica uhićen? Što kaže predsjednik Mesić, zastarjeva li partizansko klanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije