Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

In Music objavio popis svih bendova i program sa satnicom

Chk Chk Chk
Chk Chk Chk
14.06.2010.
u 11:58

Koncerti će se održavati svaki dan od 17 sati, na tri otvorene pozornice i još toliko noćnih.

T-mobile InMusic festival napokon je objavio popis svih izvođača, kao i detaljan glazbeni program sa satnicom. 

Zagrijavanje nultog dana (ponedjeljak) u 18 sati otvara Popeye, nakon kojeg slijede nastupi Kawasaki 3P-a, The Beet Fleet i Alice In Chains. Za noćnu zabavu pobrinut će se DJ-i Absolut i Ilko Čulić.

Prvi festivalski dan (utorak) otvorit će nastup benda In The Go na Sony Ericson World Stage u 17 sati, nakon čega se program širi na tri otvorene pozornice i još toliko noćnih scena. Na T-mobile stageu dominirat će Morcheeba, LCD Soundsystem i Billy Idol, na Sony Ericson stageu najzanimljiviji su naši Bambi Molestersi i kalifornijski dance punk sastav !!! (chk chk chk), dok će Tuborg stage zapaliti reprezentacija žestokih domaćih bendova predvođenih riječkim One Piece Puzzle, nakon čega ga preuzimaju Raise Against i Pendulum.

Drugi dan (srijeda) na T-mobile stageu rezerviran je za indie rock i trip hop, a među izvođačima su najzanimljiviji The Flaming Lips, Broken Social Scene i Massive Attack. Na Sony Ericson pozornici srijedu će obilježiti Carribou i New Young Pony Club, dok su na Tuborg stageu najzanimljiviji naši stari znanci Dubioza Kolektiv i Flogging Molly.

Kao kuriozitet ističemo Silent Party koji se ove godine ponovno održava na jednoj od noćnih pozornica, a na kojem posjetitelji uživaju u glazbi putem bežičnih slušalica, sami birajući kojeg DJ-a želi slušati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije