Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Montažstroj

Imamo imena dobitnika ulaznica za blok-sat domoljublja u ZKM-u!

'generacija_nnn_kul_130111'
''
20.01.2011.
u 15:50

Oba komada režira Šeparović, dramaturg je Goran Ferčec, a glume polaznici dramskog studija Učilišta ZKM-a

U povodu pedesete izvedbe predstave "Generacija '91.-'95." prema predlošku Borisa Dežulovića, Zagrebačko kazalište mladih će idućeg vikenda (22. i 23. siječnja) ponuditi "blok-sat domoljublja", dvostruku "porciju" predstava ostvarenih u suradnji s Montažstrojem.

Nakon "Generacije" (koja počinje u 18 sati) na sceni Polanec i kratke stanke, na sceni Istra u 20.30 počinje "Vatrotehna 2.0."

Oba komada režira Šeparović, dramaturg je Goran Ferčec, a glume polaznici dramskog studija Učilišta ZKM-a.

Večernji list u suradnji sa ZKM-om poklonio je dva puta po dvije ulaznice za predstavu Vatrotehna 2.0 koja igra u nedjelju, 23. siječnja prvim čitateljima koji se jave na nagradna_igra@vecernji.net 

Najbrži su bili Robert Mišetić i Ivan Huđek iz Zagreba, koji svoje ulaznice mogu podići prije predstave na blagajni ZKM-a. Čestitamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije