Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba u Laubi

Iluzija Eškinjinih instalacija zaintrigirat će i najzahtjevniju publiku

09.09.2021.
u 10:35

Izložba „Nemoguća slika“ Igora Eškinje otvara se 11. rujna u zagrebačkoj Laubi

U Laubi od subote 11.9. otvara se samostalna izložba međunarodno priznatog vizualnog umjetnika Igora Eškinje. Izložba „Nemoguća slika / Impossible Image“ okuplja niz radova koji su nastali kao rezultat umjetnikovog obračunavanja s odnosima galerije, publike i umjetničkog djela te konceptima prostora i perspektive.

Eškinja je izlagao na brojnim samostalnim i grupnim izložbama u Europi i SAD-u i dobitnik je niza prestižnih nagrada među kojima se ističu Godišnja nagrada HDLU-a, prva nagrada T-HT-a te Nagrada Radoslav Putar, a njegovi radovi prodaju se preko Phillips aukcijske kuće.

Posjetitelji izložbe u Laubi od 11. do 28. rujna imat će priliku podvrgnuti se iluziji Eškinjinih instalacija i fotografija na kojima su prikazane dvodimenzionalne instalacije koje predstavljaju trodimenzionalne objekte. Paradoksalna igra transformacije iz dvodimenzionalnog u trodimenzionalni svijet i natrag koja propituje svojstva i istinitost ljudskog opažanja zaintrigirat će i najzahtjevniju publiku, stoga ne propustite ovu zanimljivu izložbu.

Izložbu je moguće pogledati svakim danom od 11 do 22 sata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije