Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
John Malkovich dolazi u Zagreb

Iako ne zna iz kojeg hrvatskog sela potječe, zna gdje se jede najbolja janjetina

KD Lisinski
18.11.2021.
u 10:50

U Lisinskom će 4. prosinca nastupiti slavni pijanist Hyung-ki Joo, Aleksey Igudesman, So-ock Kim na violini, Max Baillie na violi i Thomas Carroll na violončelu. Malkovich je narator koji dok oni sviraju čita najokrutnije kritike koje su tijekom povijesti napisane o slavnim skladateljima kao što su recimo Brahms ili Schumann.

Komentara 2

Avatar jeremija1
jeremija1
14:50 19.11.2021.

Zna se od kud potječe : iz Lovića Prekriškog, općina Ozalj, selo između Krašića i Vivodine. Iz kruga od 3-4 km potječu i NHL-zvijezda "Big M" Frank Mahovlić ( Oštrc ), te NBA-zvijezda George Mikan ( Vivodina). Iz nešto širegg područja potječu Bill Belichick (Lazina, općina Draganić ), te jedan od osnivača slavne jazz rock grupe Chicago Walter Parazajder ( selo Srednjak, Plešivica ). Žumberak i Podžumberak, plješivičko-jaskansko prigorje, draganićka ravnica te karlovačko Pokuplje : uz neke dalmatinske otoke i vrgorački kraj, sigurno područje s najviše prekomorskih iseljenika u Hrvatskoj. U sjevernoj Hrvatskoj sigurno najiseljeniji kraj !

YE
yelloman
08:51 20.11.2021.

Je istina. Iz Lovica je. Kuca njegovih je bila negdje ispod skole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?