Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne propustite

I Dino Šaran na predstavljanju knjige "Štulić: biografija" na Interliberu

17.11.2018.
u 21:11

Promocija knjige "Štulić: biografija" bit će u paviljonu 6, u 15 sati.

Na predstavljanju knjige "Štulić: biografija", autora Hrvoja Horvata u izdanju Večernjeg lista, na Interliberu će u nedjelju 18. studenog u 15 sati sudjelovati i Dino Šaran.

Dino Šaran, koji je u Zagrebu radi koncerta njegove grupe Letu štuke, sudjelovat će na promociji knjige "Štulić: biografija" u paviljonu 6, u 15 sati, uz autora Hrvoja Horvata, glavnog urednika Večernjeg lista Dražena Klarića, urednika knjige Žarka Ivkovića, književnika Boru Radakovića i direktora Croatia Recordsa Želimira Babogredca.

Ključne riječi

Komentara 7

PR
prajdali100
21:56 17.11.2018.

Treba biti iskren.U većem dijelu karijere Štulić i " Azra" su imali što za reći, ma što- bili su sjajni.Kasnije......kako je vrijeme prolazilo....Štulić je svojim izjavama i stavovima sve više iritirao.U sve je upleo politiku i stvari su otišle k vragu. On je potpuno irelevantan tip....za mene je odavno umro.

ZI
zimerman
07:55 18.11.2018.

Svaki njegov stih jos uvijek znam ,gotivio sam ga više nego ikoga . Mrzio je sistem bivše juge i ja sam ga mrzio. Bio je drugaci od drugi ,njegovi stihovi su toliko duboki i moćni da vremenom postaneš ovisnik odd njih . Da ja sam bio taj takozvani Azrovac, koji ga je branio gdje je trebalo i gdje nije. Stulic je bio toliko moćan da ga niko nije mogao uništiti, ,, osim samog sebe,,, i to se upravo dogodilo,,, uništio je samog sebe . Početkom domovinskog rata počeo je da izmišlja toplu vodu i prodaje jeftinu priču. Dogodilo se da su ga njegovi vječiti sljedbenici ostavili i postao je idol papcima, komunistima ,socijalistima . Zagreb je zamijenio Beogradom i postao je onaj balegar koji ne vjeruje sreći. Kada Stulic konačno zatvori svoj filozofski i životni krug onda ćemo konačno znati ko je i šta je u stvari. Ali ja znam ko sam ja ko sam bio i znam da ne pripadam papcima, komunistima i socijalistima . Krug još uvijek nije zatvoren a kako će ga on zatvoriti ???????

AN
And234
22:01 17.11.2018.

Ponovo netko pokusava zaraditi na tudjoj slavi. Kolika kolicina gmazova..za nepovjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije