Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olga Kurylenko

I Bondova djevojka je u karanteni zbog koronavirusa

'Olga Kurylenko arriving at The GQ Men of the Year Awards 2010, The Royal Opera House, Covent Garden, London. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Doug PetersPress Association/Pix'
16.03.2020.
u 11:35

Svojim je obožavateljima poručila: "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!”, uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njezina stana

Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kurylenko u nedjelju je na Instagramu otkrila da je pozitivna na koronavirus te da je u karanteni. 

Četrdesetogodišnja glumica koja je glumila Camille Montes, Bondovu djevojku u filmu 'Quantum of Solace' 2008. zajedno s Danielom Craigom, napisala je da je "bolesna već gotovo tjedan dana" te da su joj glavni simptomi "temperatura i umor".

Svojim je obožavateljima poručila: "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!”, uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njezina stana. 

Kurylenko se pridružuje sve duljem popisu međunarodnih selebritija zaraženih koronavirusom, piše Hollywood Reporter.  

Supružnici Tom Hanks i Rita Wilson nedavno su objavili da su pozitivni na koronavirus te da su u samoizolaciji u Australiji.

Tijekom vikenda je zbog liječenja od zaraze koronavirusom u bolnici izavršio i predsjednik Universal Musica Lucian Grainge

I supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua pozitivna je na koronavirus, a u zarazu sumnja i supermodel Heidi Klum. Ona je u petak objavila da se još nije testirala jer ne uspijeva stupiti u kontakt s liječnicima. 

Kurylenko je najpoznatija po glavnim ulogama u serijalu filmova o Jamesu Bondu, točnije filmu 'Quantum of Solace' te po znanstveno-fantastičnom filmu 'Oblivion' iz 2013. u kojemu joj je filmski partner bio Tom Cruise.

Glumila je i u povijesnoj satiri Armanda Iannuccija 'The Death of Stalin' i Terry Gilliamovom 'The Man Who Killed Don Quixote' s Adamom Driverom.

Nedavno je završila produkciju na filmu 'The Bay Of Silence', trileru redateljice Paule van der Oest u kojemu glume Claes Bang (The Square) i Brian Cox (Succession).

Ruski mediji pišu da glumica živi u Londonu već deset godina, no na Instagramu nije otkrila gdje je u samoizolaciji. 

"Temperaturu skidam paracetamolom, uzimam vitamine, pijem svježu limunadu i jedem češnjak..., dobar je za imunitet", napisala je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije