Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Humanitarac Bob Geldof svira u Beču 5. listopada

Bob Geldof
arhiva VL
22.09.2011.
u 15:11

Glazbenik će bečkoj publici predstaviti svoj povratnički album “How To Compose Popular Songs That Will Sell”

Jedan od najpoznatijih irskih glazbenika i veliki humanitarac Sir Bob Geldof 5. listopada održat će koncert u poznatom bečkom kazalištu Burgtheater. Roker koji se proslavio s irskom grupom The Boomtown Rats te kao inicijator humanitarnog koncerta Live Aid bečkoj će publici predstaviti svoj povratnički album “How To Compose Popular Songs That Will Sell”.

Album je objavljen nakon punih 10 godina Geldofove odsutnosti s međunarodne glazbene scene. Prema riječima organizatora, za bečki koncert vlada veliko zanimanje i u Austriji i u susjedstvu. Karte se mogu nabaviti i na www.burgtheater.at i www.culturall.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije