Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Hrvatski tjelesni teatar gledat će i Njujorčani u kazalištu La MaMa

garaža
Boris Ščitar /Pixell
19.01.2010.
u 16:15

Zagrebačko kazalište mladih putuje u New York, točnije na gostovanje u kultno kazalište La MaMa gdje će se, 28. siječnja, premijerno prikazati predstava ‘Garaža’.

Zagrebačko kazalište mladih putuje u New York, točnije na gostovanje u kultno kazalište La MaMa gdje će se, 28. siječnja, premijerno prikazati predstava "Garaža", nastala prema romanu Zdenka Mesarića, u režiji Ivice Buljana.

Ovu hrvatsko-američku koprodukciju dogovorila je Dubravka Vrgoč s Ellen Steward iz njujorškog kazališta, a planira se izvođenje osam predstava.

Budući da je predstava iznimno tjelesna, glumci su morali prolaziti i treninge borilačkih vještina, a na jednoj od probi Mladenu Badovincu iz TBF-a (koji radi glazbu, a i glumi s ostalima iz grupe) slomljen je nos.

No sve je prošlo bez većih posljedica tako da je nastavio s probama. Naporne fizičke treninge i probe uspješno su savladale i glumice koje, kao nježniji spol, nisu bile ničega pošteđene.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije