Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iako je Zoran Mišić bio najveći favorit, publika je u Bojanu Jambrošiću pronašla sve odlike zvijezde

Hrvatska pronašla zvijezdu: Bojan se zbog Tonyja prijavio u show

20.06.2009.
u 18:03

Bojan Jambrošić dugo u noć sa svojim je obožavateljima, roditeljima i sestrom slavio pobjedu u RTL-ovu showu “Hrvatska traži zvijezdu”. Nakon slavlja nije od uzbuđenja mogao ni zaspati jer je stalno u glavi vrtio film finalne večeri.

Pobjeći će na more
– Nisam se uopće naspavao jer sam nakon proslave još dugo razmišljao o svemu. Jako sam sretan zbog pobjede – ispričao je Bojan. Iako je tijekom cijeloga showa njegov protivnik u finalu Zoran Mišić slovio kao najveći favorit, publici je ipak bio draži šarmer Bojan od rokera iz Valpova Zorana.

– Kada sam čuo da imamo gotovo isti broj glasova, bio sam uvjeren da će Zoran pobijediti jer je on bio i moj favorit – skroman je 23-godišnji Bojan.

Nova zvijezda nema mnogo vremena za odmaranje jer ga uskoro čeka snimanje albuma za Dallas Records.

– Nadam se da ću ga snimiti s ekipom koja radi za Tonyja jer sam se zbog njega i prijavio u show. Zanimalo me kako će on komentirati moje pjevanje – kaže nova pjevačka zvijezda Bojan, koji priželjkuje suradnju s nekom od naših glazbenih diva, Ninom Badrić ili Vannom.

– Volio bih idući tjedan na nekoliko dana pobjeći na more i srediti dojmove – nada se Bojan, kojemu će njegovi Čakovčani idući tjedan pripremiti doček.

– Seka i roditelji nešto spremaju, ali su jako tajanstveni pa ne znam što će mi prirediti – priča pobjednik RTL-ova showa. 
Do jutarnjih je sati uz karaoke u kafiću u sklopu Jadran filma, gdje se show i snimao, slavio i Zoran Mišić, čiji osmijeh i dobro raspoloženje nisu nimalo odavali da je razočaran što nije pobijedio.

– Nisam razočaran uopće i drago mi je što je pobijedio Bojan – rekao je skromni Zoran Mišić.

Tonka i Marko pjevali
Nitko iz žirija, ni Tony Cetinski ni Jelena Radan ni Goran Lisica Fox, nije bio voljan primiti se mikrofona i zapjevati pa su tu ulogu preuzeli voditelji showa Antonija Blaće i Marko Lušić te zajedno otpjevali “Baklje ivanjske”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije