Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
25 14°C
 • Avatar Django
  Django:

  Nogometaši nisu globalno poznati zato što bi ih netko promovirao po svijetu, nego zbog njihovog znanja, truda i vještine. Isto je i sa kulturom, neće “podrška države”, Hribara, Koržinekice ili ne znam koga još učiniti razne Matule, Frljiće i boktepitaj ... prikaži još!j koje još “umjetnike” globalnim veličinama po kojima će se prepoznavati i Hrvatska. To mogu učiniti samo i jedino znanje, trud, vještina i kvaliteta. Primjer je Miro Gavran, primjer su 2chellos. Nikada oni nisu imali tako snažnu “potporu” kao gore navedeni globalni anonimusi.

 • Avatar HipnosPajdaš
  HipnosPajdaš:

  O hrvatskoj kulturi davno se izjasnio i Miroslav Krleža......kao da je još onđa znao da će je voditi Urška...pa Vili Matula...Frljuć i slični.O onima koji je medijski i financijski prate i o njoj pišu i nije vrijedno gubiri vrijeme.Ti su još gori.

 • AAAAAA:

  čudi me da damu barunicu niste slikali u tangama poslije toliko prevažnih informacija bez kojih nisam mogel spavati. Nego kaj je sa brojanjem potpisa i nekakvim zahtjevom 400.000 stalno pljačkanih Hrvata o demokratizaciji izbornog sustava i još nekih "nevažnih" pitanja ... prikaži još! za našu političku mafiju baruna, vitezova i ološa svake vrste?

Još iz rubrike Kultura

Večernjakov urednik fotografije pronašao zlatni križ s katedrale
Prve procjene

Sedam milijardi kuna štete na spomenicima i objektima kulture u Zagrebu

Večernjakov urednik fotografije pronašao zlatni križ s katedrale
Potres u Zagrebu

Prva procjena štete na kulturnim spomenicima i kulturnim objektima od potrese iznosi sedam milijardi kuna

Nina Obuljen
Državna pomoć kulturi

Ministarstvo kulture osiguralo je 73 milijuna kuna za pomoć kulturi i umjetnicima