Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVIBNJU

HNK Split svojoj publici nudi snižene cijene ulaznica

škola za žene
arhiva
11.05.2010.
u 14:52

Hrvatsko narodno kazalište Split odlučilo je dio svog svibanjskog programa ponuditi po nižim, vrlo popularnim, cijenama.

U želji da se krajem kazališne sezone zahvali svojoj vjernoj publici, no isto tako da privuče i nove gledatelje, Hrvatsko narodno kazalište Split odlučilo je dio svog svibanjskog programa ponuditi po nižim, vrlo popularnim, cijenama. Tako će cijene ulaznica za izvedbe nekih od najuspješnijih naslova iz vlastite produkcije, te za jedno zanimljivo gostovanje, biti i više od upola jeftinije od redovitih cijena.

Ulaznice za Shakespeareovog "Hamleta" (na programu 12. i 13. svibnja) i Moliereovu komediju "Škola za žene" (15. i 17. svibnja), moći će se nabaviti za 40 i 20 kuna, a za izvedbe baleta "Labuđe jezero" (18. svibnja) te "Bolero" i "Carmina burana" (21. i 22. svibnja) po 50 i 30 kuna. Posebnim svibanjskim popustom obuhvaćeno je i gostovanje Dječjeg lazališta Dubrava i udruge Mala opera, odnosno četiri izvedbe njihove dječje opere "Mačak u čizmama" koje su na programu splitskog teatra 21. i 22. svibnja u jutarnjim satima. Ulaznice za taj glazbeni pastiš u kojem je Zdenko Niessner glazbu iz opere "Talijanka u Alžiru" spojio s popularnom dječjom bajkom prodavat će se po cijeni od samo 30 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije