Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od zaraze

Gripa odgađa priredbe, liječnici pojačano dežuraju

Svinjska gripa
Goran Jakuš/Pixsell
Autori: sh/VLM, lk/VLM
14.11.2009.
u 00:51

Predstava “Kauboji” ostala je bez rendžera glumca Matije Antolovića koji se, navodno tvrde organizatori iz Teatra Exit, prehaladio.

Zbog svinjske gripe, iako to vlasti nisu odredile, otkazana su neka od zagrebačkih kulturnih događanja. Predstava “Kauboji” ostala je bez rendžera glumca Matije Antolovića koji se, navodno tvrde organizatori iz Teatra Exit, prehaladio.

Bolestan ili ne, glumac će, kažu iz Teatra, na pozornicu već sljedećeg tjedna, a svi oni koji su karte kupili za 13. i 14. studeni “slobodni su odbolovati” gripu jer njihove ulaznice ne vrijede za termin 19. ovog mjeseca, već će ih moći iskoristiti za “neku od budućih priredbi” ili na blagajni Teatra doći po svoj novac.

– Hvala na razumijevanju! – poručuju iz Exita.

A, ni mladi policajci nisu bili bolje sreće. Iako je jučer bilo nemoguće doznati je li se i tko od mlađahnih “plavaca” razbolio, otkazan je svečani završetak školovanja u programu obrazovanja za zanimanje policajac.

Ako je pustiti mašti na volju, može se zaključiti kako je zbog nekoliko šmrkavih noseva “plavaca” događaj odgođen kako svinjska gripa ne bi zaskočila predsjednicu Vlade, glavnog ravnatelja policije i ministra unutarnjih poslova koji su bili pozvani da mladićima uruče priznanja.

Šalu na stranu. Pogodi li vas bolest, Gradski ured za zdravstvo uveo je dežurstva liječnika, laboratorija i rendgena u Domovima zdravlja vikendom i praznicima.

Dežurstva za ovaj vikend organizirana su od 8 do 22 sata i to u domovima zdravlja Zagreb-Centar na adresama Runjaninova 4, Av. V. Holjevca 22 (Siget), Grgura Ninskog 3, Kruge 44 (od 8 do 15 sati) i Trg žrtava fašizma 10 (od 8 do 15 sati).

Oni građani koji po mjestu stanovanja pripadaju Domu zdravlja Zagreb-Zapad liječniku se mogu obratiti na adresama Park stara Trešnjevka 3 i Prilaz baruna Filipovića 11, dok se Zagrepčani Doma zdravlja Zagreb-Istok dežurnim liječnicima mogu obratiti u Grižanskoj 4, Ivanićgradskoj 38 i Ninskoj 16 (Sesvete).

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
16:15 14.11.2009.

i dosad su besplatno dežurali po DZ .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije