Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkaz ili odgoda?
Povratak na članak

Građani ljutiti: Koncerti se neće održati, a organizatori ne vraćaju novac!

Udruge HDU i ZAPRAF proveli su anketu o utjecaju koronakrize na glazbenu industriju te kao najveću poteškoću ističu zabranu koncerata i evenata. Jedan od festivala koji je odgođen za iduću godinu je i popularni INmusic koji je razljutio posjetitelje objavom da neće osigurati povrat novca za ulaznice.

Komentari 2

DU
Deleted user
17:21 12.05.2020.

takve treba zatvoriti, zabraniti i sve što su ikada zaradili im oduzeti, zašto? zato jer se oni upravo tako ponašaju, ne žele isporučiti ugovorenu uslugu a žele zadržati novac.

VL
Avatar MaryLY98
MaryLY98
19:24 14.05.2020.

w​​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.