Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNEJA PISMON PO SVITU

Goran Karan peti put u Australiji

30.10.2008.
u 18:04

Goran Karan početkom sljedećeg tjedna kreće na petu turneju po Australiji gdje će u 25 dana posjetiti sedam gradova u kojima će održati koncerte. Turneju “Pismon po svitu” počet će u Perthu, a završiti na Novom Zelandu.

– Svaka turneja u Australiji za mene je svojevrsni radni praznik, jer uvijek imaš nekoliko slobodnih dana i možeš malo razgledati okolo, a ovaj put sam si zacrtao da to bude Novi Zeland jer me prošli put kiša spriječila u tome, nadam se da ovaj put neće – kaže Goran Karan, dodajući kako na koncerte u inozemstvo voli ići jer ima dojam kako tako našim ljudima koji ondje žive desetljećima prenosi kućnu atmosferu. Pjevač čijih je pet dosad izdanih albuma prodano u dijamantnoj i zlatnoj nakladi i s novim albumom “Dite ljubavi” ima odlične rezultate.

– Već se šest mjeseci pjesma “Di si rasla” vrti na svim radiopostajama i u vrhu je top-ljestvica – zadovoljno će Goran.

Na njegovim nastupima u Perthu, Sydneyju, Melbournu, Adelaideu i Aucklandu gosti će mu biti naša folklorna društva i klape iz grada domaćina.

– Osim klapa i folklora, na pozornici će mi društvo uz moj band praviti i Mirella Meić s kojom sam na prošlom albumu imao duet – rekao je pjevač kojeg posebno veseli nastup u Adelaideu gdje će nastupiti u sklopu njihove fešte Hrvatski festival hrane i vina.

– Taj dan ću tamo imati dva nastupa, jedan danju, kad ću s našom ekipom tamo zaigrat i na “balun”, a navečer ćemo zasvirat za cure – kaže pjevač koji je na svojim dosadašnjim koncertima po Australiji u jednoj noći znao svirati i četiri sata, jer su ljudi tražili da ponovi baš sve pjesme.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije