Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja izvedba

Generacija 55+ s Montažstrojem gostuje u Rijeci

Montažstroj, 55+
arhiva VL
28.09.2012.
u 13:05

Izvedba u Rijeci posljednja je prilika svima koji su propustili pogledati ovaj projekt Boruta Šeparovića kojim Montažstroj obilježava europsku godinu aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti

Generacija 55+ s Montažstrojem nakon premijernih izvedbi u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu nastavila je s izvedbama jedinstvenog kulturnog događaja „55+“ gostovanjem u Istarskom narodnom kazalištu u Puli 26. rujna. Putovanje protagonista projekta „55+“ zabilježeno je kamerama za potrebe dokumentarnog filma „Potrošeni“ čija će premijera označiti i sam kraj ovog višedijelnog društveno angažiranog projekta.

Nakon gostovanja u Puli, posljednja izvedba kulturnog događaja „55+“ na poziv Grada Rijeke održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci i to 1. listopada na Međunarodni dan starijih osoba.

Izvedba u Rijeci posljednja je prilika svima koji su propustili pogledati ovaj kulturni događaj kojim Montažstroj obilježava europsku godinu aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti.

Komentara 1

CH
Changi
15:31 28.09.2012.

Imao sam sreću pogledati sve tri predstave...tak se poklopilo...i imam želju otići i u Rijeku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije