Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografije

Galerija Marisall poziva na izložbu fotografija "Otvoreno polje"

Rad Ane Opalić
arhiva VL
10.03.2011.
u 11:06

Na izložbi "Otvoreno polje", koja će biti otvorena do 25. ožujka, izlažu Ana Opalić, Goran Škofić, Hrvoje Slovenc, Ivana Jurić, Ines Matijević-Cakić, Milan Trenc, Mio Vesović i Sabina Mikelić

Galerija Marisall u petak, 11. ožujka (u 18 sati), otvara skupnu izložbu fotografija "Otvoreno polje". Na njoj se po prvi put u ovom izložbenom prostoru predstavlja fotografija kao medij. Izložba objedinjuje osam suvremenih hrvatskih umjetnika koji generacijski i tematski zahvaćaju širok krug djelovanja te se, na taj način, nudi svojevrstan uvid u trenutačne tendencije unutar ovog vitalnog medija.

Heterogenost izloženih radova ukazuje na bogatstvo mogućih pristupa izražavanju te na percepciju fotografije poput otvorenog polja za istraživanje mogućih pravaca razvoja medija. Ono što objedinjuje predstavljene umjetnike jest konceptualan pristup koji se ne zadržava na tehničkim mogućnostima medija nego na iskazanoj imaginaciji, intuiciji i ustrajanju na fotografskom integritetu, ističu organizatori. Na izložbi "Otvoreno polje", koja će biti otvorena do 25. ožujka, izlažu Ana Opalić, Goran Škofić, Hrvoje Slovenc, Ivana Jurić, Ines Matijević - Cakić, Milan Trenc, Mio Vesović i Sabina Mikelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije