Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hnk ivana pl. zajca

Frljićev 'Turbofolk' opet na repertoaru

Turbofolk
''
09.01.2015.
u 08:10

Premijera u Rijeci bila je 2008. godine

Punih šest godina nakon premijere, predstava "Turbofolk" Olivera Frljića ponovno se našla na pozornici riječkog HNK Ivana pl. Zajca. Popularni "Turbofolk" izvodi se od 8. do 10. siječnja.

Riječ je o predstavi koja je bila izvedena na brojnim domaćim i stranim kazališnim festivalima, a predstavljena je i publici u Beču, Berlinu i Budimpešti. U predstavi glume Olivera Baljak, Rosanna Bubola, Alen Liverić, Jelena Lopatić, Jasmin Mekić, Dražen Mikulić, Nika Mišković, Damir Orlić i Tanja Smoje.

>>Bivša intendantica tvrdi da je Frljić želi protjerati iz HNK Zajc

>>Protivnici mu poručuju: Idi kući! Frljić kaže: Ovo je najtolerantniji grad u Hrvatskoj

Komentara 6

AU
autoritet
23:28 09.01.2015.

Teror netalentiranih bukača.

BA
bakulušić
23:59 09.01.2015.

Frljić i njegove predstave će biti dugovječni onoliko koliko Partija bude na vlasti. Naravno, i Večernjak će o tome iscrpno informirati dok Gerovac bude urednik Kulture.

Avatar Dameanu
Dameanu
01:42 10.01.2015.

Predstava je vrhunska. Treba ju pogledati pa onda komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije