Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

FonoKinoteka predstavlja: Mnogi Drugi

Mnogi Drugi
Foto: Promo
1/3
20.09.2018.
u 15:19

Akustična, alternativna i rock priča Mnogih Drugih – glazbeni dokumentarni film i koncert u kinu Kinoteka

S novom sezonom kina Kinoteke vraća se i glazbeni program FonoKinoteka koji jednom mjesečno predstavlja zanimljive glazbenike, izvođače i autore te njihove projekte posvećene zvuku i glazbi. Ciklus FonoKinoteke počinje u petak 19. listopada, a otvara se projekcijom glazbenog dokumentarca i cjelovečernjim koncertom akustičnog alternativnog rock sastava Mnogi Drugi.

Mnogi Drugi osnovani su u Zagrebu, a u sadašnjoj formaciji nastupaju od 2014. godine. Tada ujedno i rade zaokret u akustične vode, gdje do danas uspješno rastu, lupaju i udaraju. Uz bogate akustične gitare, izražajan bas vokal i dinamičnu ritam sekciju, u njihovu glazbenu priču sjajno se uklapa "haustorovska" truba, a brass sekcija jednako se dobro zaokružuje trombonom. Sviraju po raznim klubovima i festivalima, dok su na Špancirfestu ujedno bili i predgrupa Manu Chao. Album prvijenac simboličnog naziva "Prvi" izlazi krajem 2017. godine za Croatia Records i nailazi na odličan odaziv publike i kritike.

Foto: Promo

Koncertu prethodi premijera glazbenog dokumentarnog filma "Dok nas glazba ne rastavi", redateljice Anite Nadj. Film prati sedmoricu članova benda Mnogi Drugi u njihovom pomaknutom svijetu punom melodija i igre riječima, kroz tri godine festivala i klupskih svirki. Razgovori s dečkima iz benda popraćeni su snimkama s koncerata te situacijama prije i poslije istih.

Film će biti prikazan u 20 sati, dok će koncert početi u 21:30 sati. Ulaznice je moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna u sustavu i na prodajnim mjestima ulaznice.hr te na blagajni kina. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 45 kn.

Mnogi Drugi na Facebooku

FonoKinoteka Facebook event

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije