Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski slavuji

Evelin Novak i Krešimir Stražanac pjevaju za jubilej Dunje Vejzović

dunja vejzović
boris ščitar/pixell
31.01.2013.
u 13:18

Sopranistica Evelin Novak i bas-bariton Krešimir Stražanac u subotu 2. veljače u 20 sati nastupaju u zagrebačkom Hrvatskom glazbenom zavodu. Koncert je posvećen primadoni Dunji Vejzović.

Sopranistica Evelin Novak i bas-bariton Krešimir Stražanac nastupit će 2. veljače u 20 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu u čast dvadesete godišnjice pedagoškog rada Dunje Vejzović. Riječ je o koncertu iz ciklusa Molto cantabile Koncertne direkcije Zagreb. Uza soliste koji izvode popijevke i arije te duete nastupa pijanist Cornelis Witthoefft. Evelin Novak i Krešimir Stražanac su mladi hrvatski operni umjetnici koji djeluju u inozemstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije