Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUBA NA PUTU:

Ekipa filma Život je truba na premijeri u Bjelovaru

Život je truba
Foto: PR FOTO
1/2
10.12.2015.
u 13:24

I bjelovarska je publika dočekala veselu ekipu filma Život je truba na premijernoj projekciji ovog filma, koja se u bjelovarskom Kulturnom i multimedijskom centru održala u utorak, 8. prosinca.

Podsjetimo, nakon što je film svoju hrvatsku premijeru imao u zagrebačkom kinu Europa 1. prosinca, u sklopu projekta Truba na putu’ (u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i Kino mrežom) održana su gostovanja filmskog tima na premijernim projekcijama u Rijeci, Čakovcu, Daruvaru, te sada i u Bjelovaru. Truba će svoje putovanje zaključiti premijernim prikazivanjem u kinu Samobor u četvrtak, 10. prosinca.

Bjelovarčani su ‘svoje’ Navojce (braća Bojan i Goran Navojec, koji i u filmu glume braću, rođeni su Bjelovarčani) te ostatak putujuće ekipe filma dočekali uz ovacije, a dio atmosfere sa sinoćnje bjelovarske projekcije zabilježen je u video kronici.

Ova obiteljska komedija, čiju režiju i scenarij potpisuje Antonio Nuić, prati zgode vezane uz mladi bračni par, opuštenog trubača Buru i njegovu suprugu Janu te njihove dvije (naizgled različite) obitelji. Uloge tumače Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan.

Film se trenutno može pogledati u zagrebačkom kinu Europa, diljem Hrvatske u nezavisnim kinima Kino mreže, te u kinima Cinestar u Zagrebu, Rijeci, Vukovaru, Varaždinu i Splitu. Od 17. prosinca bit će i na programu Cinestar kina u Osijeku, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

Informacije o filmu i kino distribuciji možete pratiti na službenoj Facebook stranici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije