Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija

Dvodnevni festival lomografije u kinu Europa za fanove analognog

lomography
Lomography Croatia
09.04.2010.
u 17:55

U programu su radionice, predstavljanja lomo fotoaparata, izložba i prikazivanje dva dokumentarna filma o pokretu Lomography u svijetu.

Ljubitelje analognog i lo-fi fotografije razveselit će FLaF, prvi hrvatski festival lomografije koji će se ovog vikenda održati u kinu Europa.

U subotu je na programu prikazivanje BBC-jeva dokumentarca o fenomenu Lomograph, nakon čega slijedi veliki tulum u čast legendarnom Lomo LC-A, fotoaparatu koji je pokrenuo trend koji nedostatke analognih plastičnjaka pretvara u razigrani umjetnički izričaj.

U nedjelju će se održati već poznata radionica Diana F+, a uvečer se prikazuje film The Negative Effect o lomografiji u dalekoj Maleziji.

Program će pratiti izložba domaćih lomografskih radova, prikupljenih natječajem na internetu. 

Centar Lomography iz Beča potvrdio je dolazak svojih predstavnika, čime je dao vjerodostojnost ovom malom, pionirskom projektu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije