Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA

Duhaček predstavio “Destruktivnu kritiku i druge pederske priče"

duhaček
(v.l)
16.10.2009.
u 14:36

Aktivist i novinar Gordan Duhaček u karijeri književnog kritičara Radija 101 vrlo je strogo secirao djela brojnih hrvatskih autora. Sada će i sam ući u kritičarski žrvanj.

Aktivist i novinar Gordan Duhaček u karijeri književnog kritičara Radija 101 vrlo je strogo secirao djela brojnih hrvatskih autora.

Sada će i sam ući u kritičarski žrvanj. U prepunoj zagrebačkoj Booksi Gordan se, naime, široj publici prvi put predstavio kao pisac.

Njegova “Destruktivna kritika i druge pederske priče” u izdanju Queer Zagreba, podijeljena u šest cjelina, intimno opisuje razvoj identiteta mladog homoseksualca na relaciji Bosna - Beč.

Komentara 2

AN
Another
15:39 05.11.2009.

Ajme, nadam se da je ovo i posljednji put da se taj balavac predstavlja kao \"pisac\".

MA
marinka
15:34 16.10.2009.

E, samo matanovicka nikada nece uci u kriticarski zrvanj! To nitko ne moze ni docitati koliko nema veze saq zivotom, pa je i ne diraju. Joj, kad bi ona morala nesto na queer teme, odma bi se primila tete i krunice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije