Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mini festival

Dubioza Kolektiv, Stereo MCs i Kawasaki 3P na Pozitivcu

dubioza kolektiv
VL
10.10.2011.
u 20:50

Sedmi po redu Pozitivan koncert održat će se u prosincu u zagrebačkom Domu sportova.

Sedmi po redu Pozitivan koncert, održati će se u petak 2. prosinca u Domu sportova u Zagrebu, još jednom u organizaciji Udruge HUHIV i pod generalnim pokroviteljstvom Plive. Koncert s humanitarnom crtom, kojim se obilježava svjetski dan borbe protiv AIDSa, postao je jedan od omiljenih zagrebačkih mini festivala kojim se uvijek tradiconalno najavljuje spuštanje zastora na koncertnu godinu u Zagrebu.

Ove godine Udruga HUHIV sa svojim je suradnicima pripremila program koji kao headlineri predvode Dubioza Kolektiv, trenutno možda i najjače regionalno koncertno ime. Ovo će vjerojatno biti i posljednje pojavljivanje banda u Zagrebu za jedno duže razdoblje, pa je svakako veliki mamac za sve fanove Dubioze.

Na Pozitivac ove godine dolaze i britanski Stereo MCs, česti gosti ovih krajeva i vlasnici nekih od najvećih klupskih hitova 90ih godina prošlog stoljeća. U punom live sastavu Stereo MCs dolaze u sklopu turneje na kojoj promoviraju i novi studijski album "Emperor's Nightingale". 

Kawasaki 3P, miljenici zagrebačke publike, također su pronašli svoje mjesto na ovogodišnjem line up-u Pozitivnog koncerta. Četvrti i finalni band ovogodišnjeg Pozitivnog koncerta, biti će objavljen do kraja ovoga tjedna.

Ulaznice za Pozitivan koncert po cijeni od 40 kuna u prodaju kreću već od srijede 12. listopada, i to u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Rockmarku, Dirty Old Shopu, na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na www.eventim.hr. Od 24. listopada cijena ulaznica iznositi će 50 kuna, dok će na sam dan koncerta biti 70 kuna. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije