Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIBLIJA U STRIPU
Povratak na članak

Drevni svijet crtao je tri godine

Svjetski bestseler namijenjen mladima koji je na 750 stranica oslikao Marvelov crtač Sergio Cariello koji stoji iza Batmana, preveden je na hrvatski jezik.

Komentari 1

SA
Samson
14:59 21.07.2019.

Najpoznatiji crtač stripova na svijetu - Sergio Cariello? Tužno je kako neupućeni novinar dijeli informacije bez pokrića i promovira nekvalitetni američki kič. Navedeni crtač je u potpunosti opskurni zanatlija, potpuno nezanimljiv i irelevantan čak i među pasioniranim čitateljima američkog "superjunačkog" a kamoli umjetnički zahtjevnijeg europskog stripa. To je kao da kažem da je Antun Vrdoljak najpoznatiji redatelj na svijetu. Ili Dalibor Matanić. Bolje promovirajte Stari zavjet kojeg je svojedobno u obliku stripa obradio svjetski poznati velikan Robert Crumb, inače poznatiji kao valjda najveći underground strip autor ikad a unatoč tome strip nije niti najmanje kontroverzan. Doduše, to nitko još nije preveo na hrvatski iako je, za razliku od ovog, neosporno umjetničko djelo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.