Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#ostajemdoma
Povratak na članak

Pogledajte kultni dokumentarac "Blokada" o pobuni studenata samo na Večernji.hr

Večernji.hr u sklopu društveno odgovornog specijala Mijenjamo navike #OstajemDoma svojim čitateljima omogućuje besplatno gledanje koncerata, predstava i filmova. Večeras u 20.30 sati na redu je dokumentarac "Blokada" Igora Bezinovića.

Komentari 9

KM
Kmicanakreku
11:13 04.04.2020.

Low IQ osobe koje misle da je nesto besplatno zasluzuju platiti punu cijenu za obrazovanje. Zasto bi radnicka klasa i ljudi koji zive od place do place bili prisiljeni financirat povlastenu klasu koja studira na filozofskom?

VL
DU
Deleted user
18:30 04.04.2020.

Fakultet gdje se godinama provodi negativna selekcija(samo podobni) ,a oni koji završe taj faks uglavnom su na birou ili krajnje frustrirani sa spoznajom da ih uglavnom nitko ne treba ili moraju raditi za siću. Jedino su profesori dobro plačeni i produciraju nove doktore znanosti za debelu lovu i prodaju maglu. Država samo šuti i plaća

VL
DI
Diosiario
12:00 04.04.2020.

Interesantno je kako se ovi koji iznose najviše neistina vole kititi pojmovima factum, faktograf i slično

VL
PU
paul-umpe
10:38 04.04.2020.

jesu to ovi sa filozofskog.

VL
Avatar Idler
Idler
20:36 04.04.2020.

Stoput sem pital zakaj studenti strojarstva, elrktronike, medicine...nigdar nisu dizali bune neg filozofi ?

VL
Avatar Noldor
Noldor
20:49 04.04.2020.

Ostaci jugo komunizma u Hrvatskoj.

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
21:46 04.04.2020.

Gledajte onda filozofi. Nas normalne ljude ne zanima vaše političke igre i mentori

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
21:58 04.04.2020.

Hajmo mi Hrvatski narode početi snimati filmove o diletantim s šifriranim imenima Documenta, GONG, B.a.B.e., Iskorak, Kontra, Centar za mirovne, Centar za ženske studije, Građanski odbor za ljudska prava, Glas razuma, Inicijativa "Nisam vjernik", Udruga Protagora, Centar za građansku hrabrost, Udruga David, Ženska mreža Hrvatske, Udruga Antares i mogao bih nabrajati do sutra. Ne iscrpan materijal, a ne da nam se isti probisvjeti više ne kažnjeno u lice smiju

VL
ZE
Zambija export-import
04:12 05.04.2020.

Ta blokada je bila toliko utjecajna i toliko je promijenila naše društvo da je se ja uopće ne sjećam, a aktivno pratim sva politička zbivanja od antibirokratske revolucije i imam vrlo dobro pamćenje. Evo, ne sjećam je se ne dalje, nemam pojma da se 2009. išta u svezi toga događalo, niti znam što se tražilo, ni što se dobilo, ni kakva je ostavština. Ako to nije bilo ono s onim plenumima, ono kad se skupi hrpa prosijedih likova u srednjim 40-tima koji jedva hodaju i tek onda skužiš da su to studenti filozofskog, eto, to je jedino čega se sjećam, riječi "plenum". Evo, dok ovo pišem sam se sjetio da je glavni bio veliki revolucionar Mate "Moruzgva" Kapović.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.