Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panonska mornarica

Đorđe Balašević ovog ljeta dva puta pjeva u Hrvatskoj

Đorđe Balešević
arhiva VL
04.07.2012.
u 11:14

Ulaznice za koncerte u Opatiji 11. kolovoza i Našicama 25. kolovoza u prodaji su od utorka 10. srpnja

Đorđe Balašević ovog ljeta dva puta pjeva u Hrvatskoj. Dovodi svoju Panonsku mornaricu u Opatiju 11. i u Našice 25. kolovoza.

Dvije godine nakon kretanja turneje koja je obilježila 2010. godinu,  Đorđe Balašević, potpomognut vrhunskom glazbenom posadom znanom kao Panonska mornarica, kreće na turneju pod nazivom “Osmijeh se vratio u grad”. Uz to, nakon niza godina, Balašević snima novi album, a neke od novih skladbi čut će publika već u Opatiji, što zasigurno daje novu dimenziju njegovim tradicionalno nenadmašnim koncertima, za koje se kod nas uvijek traži karta više.

Opatija će ponovno biti grad iz kojeg će krenuti hrvatska turneja i vjerujemo da će Ljetna pozornica, tog 11. kolovoza, ponovno biti mjesto pozitivne energije, a  25. kolovoza će Našice “živjeti Balaševića” cjelodnevnim “Piknikom s Balaševićem”, kada će se na prostoru Perivoja Pejačević održavati cjelodnevni piknik uz zabavu, gastro delicije i razna događanja, a vrhunac dana bit će veliki open air koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Perivoju Pejačević.   

Oba koncerta počinju u 21 sat, a prodaja ulaznica počinje u utorak 10. srpnja. Ulaznice se mogu nabaviti: koncert u Opatiji – prodajna mjesta Eventima www.eventim.hr, Dallas music shopu u Rijeci te na prodajnim mjestima festivala Opatija. Cijena redovite ulaznice je 190, a ulaznice za fan pit je 230 kuna. Ulaznice za koncert u Našicama možete nabaviti na prodajnim mjestima Eventima www.eventim.hr te na uobičajenim prodajnim mjestima u Slavoniji. Cijena redovite ulaznice je 150, a ulaznice za fan pit je 190 kuna.

Komentara 12

DU
Deleted user
11:59 04.07.2012.

Na veliku zalost, Hrvati su i dalje opcinjeni tipovima poput Balasevica, Bajage, Joksimovica i drugih cajkarosa da im trpaju novce u dzepove ne sjecajuci se njihovih stavova i "neutralnosti" ' 91. A to vodi ka ponovnoj neosvijescenosti Hrvata i mogucem ponavljanju povijesti. Nazalost!

Avatar bok
bok
12:21 04.07.2012.

..pa dobro. ali sad da pocnete pisati clanak o svakim inozemnim pjevacu koji nastupa u Hrvatskoj VL bi se sastojio 90 % od takvih (oglasa...kad pisu vec svi detalji)

ĆA
ćaćaća
11:37 04.07.2012.

koga briga :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije