Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izložba

Dizajn aparata za kavu uskoro u ULUPUH-u

izložba
26.04.2010.
u 10:01

U Galeriji ULUPUH otvara se međunarodna izložba dizajna "Caffe Espresso - arhitektura aparata za kavu".

Međunarodna izložba dizajna "Caffe Espresso - arhitektura aparata za kavu" otvara se u četvrtak u Galeriji ULUPUH.

Izložba je nastavak suradnje između Galerije ULUPUH i talijanskog kustosa Alessija Curta, započete 2009. godine međunarodnom izložbom pepeljara prema projektima vrhunskih svjetskih dizajnera.

I ovaj je put riječ o vrhunskim dizajnerskim radovima, ali jednoga drugog utilitarnog predmeta, ponajprije dijela talijanske kulture življenja – aparata Moka za spravljanje espresso kave, tal. Caffettiere.

Dizajnerska rješenja Wiela Aretsa, Riccarda Dalisija, Alda Rossija, Richarda Sappera i drugih bit će na izložbi predstavljena kroz fotografije, skice i same proizvode rasvjetljavajući kompleksnu prirodu oblikovanja predmeta masovne industrijske proizvodnje. Bit će izloženi i oni projekti koji nisu doživjeli realizaciju – nacrti Denisa Santachiare, studije Ettorea Sottsassa...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije