Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacija u Srbiji

Direktor Beogradske filharmonije Tasovac postaje ministar kulture

'20.10.2010., Vecernji list, Slavonska avenija 4, Zagreb - Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
30.08.2013.
u 13:00

Tasovac je između ostalog poznat i kao vrlo šestok kritičar kulturne politike Vlade u koju ulazi

Nakon ozbiljnog razmišljanja i nekoliko razgovora s premijerom Republike Srbije, direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac u srijedu navečer prihvatio je ponudu Ivice Dačića da postane nestranački ministar kulture i informiranja. Već sam prijedlog imenovanja u Srbiji nazvan je najvećim iznenađenjem rekonstrukcije te vlade. Tasovac je poznat kao uspješan direktor važne kulturne institucije te najžešći kritičar srpske političke elite i njezina odnosa prema kulturi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije