Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči novog albuma – sva lica davora gopca

Davor Gobac: Roker je moje sveto zanimanje!

15.02.2009.
u 17:33

Svoj 45. rođendan i, kako on to kaže, «26 jeeebilarnih godina» Psihomodo Popa, pjevač Davor Gobac dočekat će u utorak, kad napokon izlazi njihov dugoočekivan album «Jeee! Jeee! Jeee!».

– Uh, ta se ploča jaaako dugo stvarala i svašta se s njom izdogađalo. Stajalo me živaca. No, sva sreća, napokon je izišla i sad mi je drago da je sve to tak ispalo. Album zvuči i izgleda – mrak! Dobivamo same pohvale – kaže Gobac, koji je za omot albuma, što ga je osmislio naš poznati crtač stripa Igor Kordej, morao pozirati u – crvenim ženskim cipelicama kakve je imala Dorothy u Čarobnjaku iz Oza.

– Cipele su original Dorothyne. Bile su doduše 2-3 broja manje, ali ugural sam nogu i nisam puno hodal – priznaje Gobac koji se dosad na malim ekranima već dokazao i kao vrstan zabavljač i dječja zvijezda, no najdraža mu je, kaže, uloga – rokera.

– To je moje sveto, iskonsko zanimanje. Oduvijek sam htio biti rock-pjevač – kaže Gobac koji ne može dočekati koncert u zagrebačkom Boogaloou 28. veljače.

– Zbilja smo navježbani, svira nam se. Zriktat ćemo pozornicu, imat ćemo animacije... S nama će svirati i naš prijatelj Deni Kožić, a Gonzo bu sve to snimal za DVD. Ma bit će super, bit će ludo! Jeee, jeee, jeee – ushićen je Gobac kojemu će rokerski 45. rođendan ostati dugo u sjećanju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije