Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Daria Lorenci zbog novca se vraća na posao devet mjeseci nakon porođaja

daria lorenci
22.01.2010.
u 17:08

Ulogu mame izvan kazališta ili filmskog seta lani su odigrale Jelena Perčin, Daria Knez Rukavina, Ines Bojanić i Daria Lorenci, koja se našla u najzahtjevnijoj ulozi jer je ljetos suprugu Emilu Flatzu rodila blizance Frana i Maka.

Nekoliko hrvatskih glumica uzelo 2009. kao slobodnu godinu zbog odlaska na rodiljski dopust. Ulogu mame izvan kazališta ili filmskog seta odigrale su Jelena Perčin, Daria Knez Rukavina, Ines Bojanić i Daria Lorenci, koja se našla u najzahtjevnijoj ulozi jer je ljetos suprugu Emilu Flatzu rodila blizance Frana i Maka. 

Za razliku od hollywoodskih zvijezda poput Gwyneth Paltrow, koja je nakon rođenja kćeri dvije godine “apstinirala” od glume, a sad joj se za dijete brine cijela vojska pomagača, hrvatske glumice ipak žive neke druge priče. 

– Od 1. ožujka vraćam se na posao u svoju matičnu kazališnu kuću “Trešnja”. Budući da sam punu plaću za blizance dobivala samo prvih šest mjeseci rodiljskog, prisiljena sam se vratiti na posao. Svima je jasno da tih šest mjeseci nije dovoljno ni za majku niti za djecu – istaknula je Daria, koja priznaje da joj nedostaje gluma, ali svjesna je da će se jako teško odvojiti od svoje djece kad početkom ožujka krene na posao. 

– Na poslu ću biti oko četiri sata, što smatram prihvatljivim, a dok me nema, o njima će se brinuti gospođa u koju imam puno povjerenje. Izbivanje od osam ili više sati bez djece užasno bi mi teško palo i doista ne znam kako bih to izdržala – ispričala je Daria, uvjerena da je u tom kratkom razdoblju Fran i Mak neće zaboraviti i da će je s veseljem dočekati kad dođe kući. 

Sigurna je da će, unatoč izbivanju, ulogu mame koja radi odigrati najkvalitetnije što može jer igra s maksimalnom strašću i ljubavlju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije