Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi oduševljeni

Daniel Radcliffe vratio se Harryju Potteru - poslušajte kako čita prvo poglavlje

Screenshot
07.05.2020.
u 10:56

Glumac Daniel Radcliffe jedan je u nizu svjetskih zvijezda koji će pročitati svaki po jedno poglavlje prve knjige o Harryju Potteru. Dio je to inicijative Harry Potter at Home koju je pokrenula J.K. Rowling kako bi fanovima čarobnjačkog svijeta olakšala razdoblje u karanteni.

Daniel Radcliffe vratio se ulozi svog života - Harryju Potteru. Oduševio je obožavatelje snimkom na kojoj čita prvo poglavlje prve knjige serijala "Harry Potter i Kamen mudraca".

Radcliffe će biti samo jedna od svjetskih zvijezda koje će pročitati po jedno poglavlje knjige u sklopu inicijative "Harry Potter at home". Pokrenula ju je autorica svijeta o malom čarobnjaku, J. K. Rowling, kako bi djeci, mladima i svim ljubiteljima Harryja Pottera olakšala boravak u karanteni. 

Ukupno sedamnaest poglavlja koja će čitati i Stephen Fry, David Beckham, Dakota Fanning, Claudia Kim, Noma Dumezweni, Eddie Redmayne i mnogi drugi, moći ćemo pogledati i poslušati na stranici wizardingworld.com

Svi obožavatelji su pozvani i da se uključe u inicijativu te šalju svoje likovne radove sa scenama iz prve knjige, a na službenoj stranici Wizarding Worlda možete pronaći i brojne igre, članke i kreativne ideje za razbijanje dosade u izolaciji uz Harryja Pottera. 

Komentara 1

Avatar NancyGT97
NancyGT97
08:33 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije