Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL Nakon objave fotografija u Storyju

Cvitanović pušten iz pritvora

19.11.2008.
u 17:13

Sutkinja Županijskog suda u Zagrebu pustila je iz pritvora Igora Cvitanovića jer nema opasnosti od ponavljanja djela niti mogućnosti utjecanja na svjedoke.

Igor Cvitanović danas je priveden na saslušanje u Županijski sud u Zagrebu zbog prijetnji urednicima i fotoreporteru tjednika Story.

Mate Matić, Cvitanovićev odvjetnik, nakon saslušanja je izjavio:
- Igor je istaknuo i na saslušanju da je govorio istinu. Prema njegovim riječima nije se dogodilo ništa spektakularno, ali sad je na Državnom odvjetništvu da odluči je li ili nije potrebno njegovo zadržavanje. Vjerujem da će sud odlučiti pravedno, a to je da nema razloga da Igor Cvitanović danas ne bude na slobodi.

Izjava odvjetnika Matića, video: Marko Kuman

Na upit novinara koliku bi kaznu mogao Cvitanović dobiti bude li kažnjen, odvjetnik je odgovorio da se radi o kazni od između tri mjeseca i tri godine zatvora.

Noć iza rešetaka
Umirovljeni nogometaš Igor Cvitanović noć je proveo iza rešetaka nakon što je prijetio urednicima i fotoreporteru tjednika Story. Policija je obavila i pretres njegova stana.  

Fotogalerija: Policija pretresla Cvitanovićev stan

Tko je Igor Cvitanović

Nakon objavljivanja paparazzo-fotografija na kojima je u intimnom društvu nepoznate djevojke, Igor Cvitanović je reagirao. Prvo je cijelu priču opovrgnuo u dnevnim novinama, a danas se i pojavio u redakciji Storyja koji je fotografije objavio. Nakon neuspješnog traženja glavne urednice, primio ga je na porti Vladimir Milinović, glavni urednik portala Story.hr i ponudio mu da da izjavu ili intervju, pa i da se sretne s predstavnikom uprave. 
 
On je na to pobjesnio i napao Milinovića riječima: Hoćete li da vas ja istučem? Poklat ću vas sve u Storyju! Jeb.. ću vas u usta! Nakon što su ga zaštitari udaljili, napao je fotografa Tina Banića i rekao mu: Razbit ću te kao p...u! Toj Tonkici Kalauz ću noge polomiti! Prema priopćenju tjednika Story, policija je protiv Cvitanovića podigla prijavu zbog prijetnje službenoj osobi zbog njezina rada i prijetnji većem broju osoba. 
 
Cvitanović je izjavio da nije nikome prijetio nego je članove Storyjeve redakcije samo verbalno izvrijeđao. (Z.V., I.Vi., I. Ja.) 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije