Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera u kinu sc

"Crtač" kolektiva BADco u suradnji sa Sinišom Ilićem

14.02.1011., Zagreb - Press konferencija Ministarstva kulture povodom predstavljanja na 54. Venecijanskom bijenalu.Umjetnicki kolektiv BADco . Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
21.01.2015.
u 14:52

Koreografkinja je Nikolina Pristaš (na slici), a predstavu izvode Pravdan Devlahović, Fuji Hoffmann, Ana Kreitmeyer, David Kummer, Olivia Riviere i Zrinka Užbinec

Sutra u 20 sati u Kinu SC kolektiv BADco predstavlja "Crtača", svoju prvu premijeru u ovoj godini. Predstava "Crtač" nastala je u suradnji s likovnim umjetnikom Sinišom Ilićem iz Beograda. Koreografkinja je Nikolina Pristaš, a predstavu izvode Pravdan Devlahović, Fuji Hoffmann, Ana Kreitmeyer, David Kummer, Olivia Riviere i Zrinka Užbinec. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije