Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovnik

Carevo novo ruho u Kazalištu Marina Držića

Carevo novo ruho
Kazalište Marina Držića
02.01.2012.
u 18:40

Dok će najmlađi uživati u komičnim situacijama u kojima dva prevaranta vuku za nos čitav dvor i samoga kralja, nešto odrasliji će ispod tog prvog sloja bajke prepoznati satiru koja udara po hipokriziji

"Carevo novo ruho" u režiji Marka Jurage igra u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića u nedjelju 8.siječnja od 18 sati. Iako je riječ o predstavi za djecu, poznatoj bajci ispričanoj u tonu dječje priče, temom i porukom ovaj komad nadrasta tu životnu dob tako da u njoj može uživati i starija publika.

I dok će najmlađi uživati u komičnim situacijama u kojima dva prevaranta vuku za nos čitav dvor i samoga kralja, nešto odrasliji će ispod tog prvog sloja bajke prepoznati satiru koja udara po hipokriziji. Na sceni igraju Zdeslav Čotić, Helena Kovačić, Mirej Stanić, Nina Hladilo, Hrvoje Sebastijan,Marin Tudor, Slaven Sven Špišić i Gracija Filipović.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije