16 11°C
  • Kolumpar:

    Dok u Kavkazu dobrano odsrkuje 64% tni schnaps. po servieatam piskara dribble-drabble, otkačeni djevojčurak o stvarima o kojima nema dume. Da je pisala iskusnija Ana Ristović, povjerovao bih. Ovako, bona, odi odspavaj kući i ostavi se komplikacija propitivanja smisla i ... prikaži još! inventure života koji nije jošte pravo započeo. i ne troši bona vrrijeme na budalaštine pisanjem slupanih negramatičkih dugih rečenica stilom kvazi flash-story, makar bio uzor i otaj Irwing, komunjara koji je sve znao i htio, osim da si sam spravi sandwich i skuha čaj od kamilice pa se morao ženiti tri puta.

  • Deleted user:

    Strašno. Srećom što je Večernjak privatno vlasništvo jer bi u onom sistemu urednik koji ovo objavi završio kao narodni neprijatelj u nekom centru za preodgoj. Sluznica proizvodi slinu ? WTF? Mislim da je autorici bolje otići u Ameriku i tamo ... prikaži još! pisati ove užase, ako ih već tako vole. I neka povede urednika ovog podlistka.

  • goran2hr:

    Nezanimljiva priča, koju je naporno čitati. Dapače moram se siliti da dođem do kraja, a kada dođem do kraja, nisam ju u stanju prepričati, to bi bilo ono slabije (vezano uz priču). A ima i dobrog. Prvo, naslov me privukao, ... prikaži još! pomislio sam da je to hrvatski SF, a pohvalio bi i hrabrost autorice, koje je ovo potpisala i poslala na natječaj.

Još iz rubrike Kultura

Arsen Ostojić
4
Arsen Anton Ostojić:

HAVC je sramota hrvatske kulture, a oni koji odbijaju filmove ne snose nikakvu odgovornost

Scene iz serijala "Kurdi"
Filmska komuna Rožava

Kurdski pokušaj da u užasu rata filmom očuvaju kulturu

2
Kratka priča

Mišeki

2