Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jamie Maclean

'Brexit je čisti nacionalistički populizam koji se više, kada se pokrenuo, nije mogao zaustaviti'

24.09.2022.
u 20:44

Mlađi sin proslavljenog Fitzroya Macleana, šefa britanske vojne misije pri vrhovnom štabu NOB-a tijekom Drugog svjetskog rata, otkriva nepoznate detalje povezanosti ove ugledne obitelji s Hrvatskom u ratnom i poratnom vremenu kao i s aktualnim događanjima u Velikoj Britaniji i puno šire

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Midea
21:37 24.09.2022.

🤦🏻‍♂️ Nije to nikakav populizam, nemate pojma. Znaju oni zašto su to napravili. Ostavili su Europu na cjedilu. Ako uzmete u obzir geostrateška previranja od prije nekoliko godina, a i danas, posve je jasno zašto su to napravili. Kada je Engleska ista napravila "slučajno"? Dajte ljudi krenite razmišljati malo o geostrategiji, geopolitici i vidjet ćete kako se kockice same slažu. Uopće nije problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?