Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Starci' i dalje uspješno drmaju

Brena, Brega i Čola najskuplji novogodišnji izvođači jugoistočne Europe

27.11.2008.
u 16:27

Tek što su objavljeni podaci kako su Mišo Kovač i Jasmin Stavros dobili najizdašniji hrvatski honorar za nastup u najluđoj noći, stižu i oni o tomu koliko će tko zaraditi u susjednoj Srbiji. Rekorderi po honoraru su pjevačke zvijezde s karijerom još iz bivše države, a i dalje su "svježa" njihova pjevačka imena kao i njihov repertoar u našim sjećanjima.

Malo bogatstvo za nastup na dočeku Nove godine zaradit će, nekoć na prostorima bivše Jugoslavije vrlo popularna pjevačica, Lepa Brena. Rekordno naplaćen nastup zabilježit će i Zdravko Čolić, koji je nedavno oduševio i hrvatsku publiku nastupom u pulskoj Areni. Čolić tek odlučuje koju će ponudu za novogodišnji nastup izabrati. Inače, upravo je on proteklih godina bio najbolje plaćeni pjevač za doček Nove godine na prostorima jugoistočne Europe.

Plavokosa supruga bivšega teniskog asa Slobodana Živojinovića za nastup na Novu godinu od Općine Budva dobit će 60 tisuća eura. Čak 100 tisuća eura naći će se na računu Gorana Bregovića, kojega će tako izdašno platiti gradski oci Beograda.

Tek za jednu četvrtinu postignutog honorara Gorana Bregovića nastupit će pobjednica prošlogodišnjeg Eurosonga Marija Šerifović, i to zajedno s njim u Beogradu.

(S.M.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije